Friis Terapi

Hvem er jeg:Jeg er vokset op i en kærlig og harmonisk familie. Her lærte jeg hurtigt at registrere, hvor andre mennesker var følelsesmæssigt. Min evne til at sanse andre mennesker og ret hurtigt mærke, hvor de var følelsesmæssigt voksede. Samtidig blev jeg utroligt nysgerrig på, hvorfor mennesker reagerer som de gør.

Derfor valgte jeg de uddannelser på min vej som et forsøg på at forstå. Det blev til en spændende rejse og først da jeg tog min Psykoterapeut uddannelse lærte jeg at passe på mig selv. Jeg havde et job som Afdelingssygeplejerske som jeg sagde farvel til da jeg kunne se, at skulle jeg være god ved mig selv blev det til et fravalg.
Det er jeg så lykkelig for i dag. Da jeg fandt ud af at lytte til min krop og hvad den fortalte mig ja så blev jeg glad.

Min evne som født sensitiv og min stærke intuition blev min gave i livet.

Jeg blev skilt da jeg var 35 år og har på egen krop mærket, hvor svært det kan være.

Jeg har arbejdet i min klinik i mange år og har oplevet, hvor svært det er for klienterne, at finde sin helt egen passion med livet.

Derfor fik jeg den ide at jeg ville hjælpe andre mennesker med at gå vejen og få opfyldt deres drømme gennem bevidsthedstræning, visualisering og terapiformer som passer til den enkelte.


Dette blev startskuddet til min virksomhed med et ønske om at være katalysator for dig som ønsker forandring og ønsker at tage ansvar for eget liv.

I dag lever jeg et liv uden stress. Jeg bor tæt på skoven og nyder min have med stilhed, vinden og duften af livet. Jeg gør de ting som er rigtige for mig og giver mig glæde. Alt sammen tilvalg og fravalg. Jeg lever mindfuldt med nysgerrighed på livets mange gaver.Uddannelser og livserfaringerKlinikassistent.

Jeg er uddannet Sygeplejerske med 28 års erhvervserfaring fra diverse specialer. Heriblandt har jeg arbejdet en del med angst, misbrug, depression og sensitive mennesker.


Afdelingssygeplejerske på Fakse- og Køge Røntgenafdeling.

Er uddannet ID-Psykoterapeut v/ Ole Vadum Dahl som er en 4 årig kropsterapeutisk uddannelse.
500 timer egen terapi hos Psykoterapeut og Supervisor.

Uddannet Stress Coach v/ Bjarne Toftegaard.

Har arbejdet i HSP-Foreningen i Næstved, hvor jeg fungerede som gruppeterapeut for unge sensitive.
Arbejdet på M6 Sankt Hans Psykiatrihospital i Roskilde. Misbrugsafsnit åben afdeling.

Jeg har arbejdet på Sankt Hans Psykiatrihospital i Roskilde på en åben Psykiatrisk afdeling.

Jeg arbejder i Sorø, Roskilde og Greve Hjemmepleje hvor jeg har speciale i Psykiatrisk borgere og somatiske borgere.